Vlaams Belang Heusden-Zolder

 facebook twitter feed

Belkacem heeft dubbele nationaliteit, pak hem de Belgische gewoon af

Additional Info

 

shariah4belgium

 


Onze mensen worden veroordeeld voor racisme en tien jaar hun burgerrechten ontnomen in een politieke rechtspraak. Oproepkraaiers zoals de leden van Shariah4Belgium laat men gewoonweg hele gemeenten op stelten zetten. Wie zijn hier de extremisten?

 

De voorzitter van het zogenaamde Centrum voor Gelijke Kansen en Racismebestrijding, de heer De Witte, bakt het weer bruin. In Brussel weigerde een radicale islamiste in te gaan op de wettelijke vraag van politie om haar gelaatsverhullende kledij af te leggen en haar identiteit bekend te maken. Ze verkocht een kopstoot als ‘wettige zelfverdediging’ en claimde zelfs dat ze ‘verkracht’ zou zijn geweest.

Het boerkaverbod is een wettelijke maatregel en geldt voor iedereen. Nochtans vonden radicale moslims in de nasleep van deze controle het nodig op straat te komen, rellen uit te lokken en vernielingen aan te brengen. En de onvermijdelijke Fouad Belkacem van de even onvermijdelijke Sharia4Belgium goot nog wat olie op het vuur: “Onze zuster is bijna verkracht door die ongelovige agenten. We zijn tot in het diepst van onze moslimziel vernederd. Wij hebben geen gram respect voor jullie, ongelovigen, en ook niet voor jullie manier van leven”.

Voorzitter De Witte van het Centrum vond het nodig te waarschuwen voor de vele politieke reacties op deze onthutsende verklaringen van Sharia4Belgium. Een verbod van Sharia4Belgium zal moeilijk gaan volgens De Witte, omdat het een feitelijke vereniging betreft.

En Belkacem de Belgische nationaliteit afnemen, zoals het Vlaams Belang al een tijd eist? Volgens het zogenaamde CGKR zou dat een zwaktebod zijn. Daarenboven “is hij als Belg geboren, dus is hij ons probleem”.
Voorzitter De Witte van het zogenaamde CGKR liegt terwijl hij er bij staat. De heer Fouad Belkacem is geen Belg door geboorte, hij heeft trouwens de dubbele nationaliteit. Neem hem dus gewoon de Belgische nationaliteit af, en dan kan hij zijn islamitische wensdromen waarmaken in Marokko. Dan is hij niet langer ‘ons probleem’. Het afnemen van de Belgische nationaliteit kan trouwens perfect op basis van artikel 23, § 1 van het wetboek van de Belgische nationaliteit (Abu Imran kreeg pas in 1997 de Belgische nationaliteit en valt dus onder de bepalingen van artikel 23, §1): “De Belgen die hun nationaliteit niet hebben verkregen van een ouder die Belg was op de dag van hun geboorte en de Belgen wier nationaliteit niet werd toegekend op grond van artikel 11, kunnen van de Belgische nationaliteit vervallen worden verklaard:
1° indien zij de Belgische nationaliteit hebben verkregen op grond van feiten die zij op een verdraaide manier hebben voorgesteld of die zij hebben achtergehouden, of op grond van valse verklaringen of valse of vervalste documenten die van doorslaggevend belang zijn geweest bij de beslissing tot toekenning van de nationaliteit;
2° indien zij ernstig tekortkomen aan hun verplichtingen als Belgische burger.

Het Vlaams Belang herhaalt zijn eis om Fouad Belkacem, alias Abu Imran, de nationaliteit gewoon af te nemen. Doe het nu!

 

Bruno Valkeniers
Voorzitter Vlaams Belang

Peter Logghe
Volksvertegenwoordiger

Bron: Vlaams Belang

 

Vlaams Belang

 

Contacteer Ons

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: vlaamsbelangheusdenzolder.be