Vlaams Belang Heusden-Zolder

 facebook twitter feed

Stop onveiligheid in Heusden-Zolder

Additional Info

stop onveiligheid heusden-zolder

 

Terwijl de criminaliteit in de meeste Europese landen daalt, zit ze in België in de lift. Het fenomeen is al lang geen monopolie meer van de grootsteden. Ook landelijke dorpen worden steeds vaker geviseerd door criminelen van alle slag. De criminaliteit breidt als een inktvlek uit over heel Vlaanderen. Jaarlijks is een kwart van de bevolking slachtoffer van een crimineel feit. Eén op drie Vlamingen voelt zich onveilig.

Stop onveiligheid

Daarom stelde het Vlaams Belang een allesomvattend veiligheidsplan op. Met dit STOP-onveiligheidplan wil onze partij weerwerk bieden tegen de heersende straffeloosheid en leggen we concrete beleidsvoorstellen ter tafel. Zo dient er in elke gemeente een veiligheidsschepen te komen en dient de gevangeniscapaciteit te worden verhoogd van 9000 naar 15000.

Veiligheid = mensenrecht

Het wordt immers tijd dat de angst van kamp verandert. Niet langer de burger, maar de crimineel moet schrik hebben. Het recht op veiligheid is immers een elementair mensenrecht. Dat recht garanderen, is een kerntaak van de overheid. En dus óók van de lokale besturen.
Het STOP-onveiligheidplan van het Vlaams Belang biedt daarom een écht alternatief voor het falende veiligheidsbeleid in onze steden en gemeenten. Over de oorzaken van de criminaliteit kan immers nog jaren gediscussieerd worden. Eén zaak kan echter niet langer ter discussie staan: de onveiligheid in onze straten moet nú een halt worden toegeroepen!

Het STOP-plan gratis bestellen?

Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met vermelding van uw naam en adres of klik hier voor de pdf-versie.

 

Vlaams Belang

 

Contacteer Ons

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: vlaamsbelangheusdenzolder.be