Vlaams Belang Heusden-Zolder

 facebook twitter feed

Weetjes uit Heusden-Zolder

Additional Info

wist je dat

Wist je dat...

Sonja Claes (CD&V) klacht indiende tegen Open VLD’er Swevers omdat hij op een foto in de krant stond voor een appartementsblok dat hij verkocht als makelaar? Dit zou volledig tegen de deontologische code geweest zijn volgens de CD&V. Gevolg: een extra vergadering, hetgeen de gemeenschap zo’n 1.000 euro kostte, en de journalist die de reportage maakte (en ook de verslaggeving van de gemeenteraad doet) op staande voet ontslagen bij Het Belang van Limburg! De man volgt immers stage bij Swevers en kluste bij als freelancer om voor zijn drie kinderen te zorgen... Welke duistere krachten zouden hier achter gezeten hebben?

Wist je dat...

bij de stemming van het meerjarenplan er een discussie ontstond tussen Vlaams Belang en SP.a-schepen Engin Ozdemir over 1 van de 6 hoofddoelstellingen die in het plan stonden, namelijk “Integratie door taalstimulering”? Wij stelden ons de vraag of daar nog tijd en geld moest ingestoken worden na 4 generaties integratiepampering zonder resultaat. Ozdemir reageerde bitsig en zei dat hij het typische voorbeeld was van integratie. Ekele minuten later konden wij vaststellen dat dit lichtend voorbeeld van integratie doodleuk Turks sprak tegen collega Selahattin Özer, die thans perfect Nederlandstalig is. In de raadszaal! Maar “het is pauze, dus dat mag”. Tja...

Wist je dat...

de SP.a-afvaardiging in de vergadering van Limburg.Net mee de opslag van hun eigen zitpenningen goedkeurde, maar de bestuurders van Limburg.Net een negatief antwoord gaven toen de werknemers kwamen vragen om een beetje opslag? Eigen zakken eerst?

Wist je dat...

Vlaams Belang vroeg om de jaarlijkse steun van € 300 aan het IJzerbedevaartcomite te behouden, waarop onze Vlaamsgezinde collega’s van NHZ en N-VA allemaal hun handje omhoog staken om het voorstel weg te stemmen? Nee, niet die vermaledijde IJzerwake, maar de IJzerbedevaart, waar Jan Peumans (N-VA) nog een dikke maand geleden het woord mocht voeren. Was het omdat wij er om vroegen?

Wist je dat...

de gemeenteraad het plaatsen van een GSM-antenne op de brandweerkazerne goedkeurde, zonder dat er een stralingsdossier aanwezig was bij de aanvraag? Dit is thans een van de meest cruciale documenten bij zo’n aanvraag.

Wist je dat...

er nu al plaatstekort is in het nieuwe gebouw op de mijnterreinen waar het CVO (Centrum voor Volwassenenonderwijs) komt te zitten? Nochthans hebben de meeerderheidspartijen NHZ, SP.a en N-VA hier ooit fikse vergoedingen (opslag?) voorzien voor eigen personeel om dit op te volgen. Waar is het fout gelopen?

Wist je dat...

de moskee op de Lindeman een aanvraag heeft gedaan bij de gemeente om haar lening kwijt te schelden? Als er nog burgers moesten zijn met betalingsproblemen, een adres: gemeentehuis Heusden-Zolder. Nee heb je, ja kan je krijgen.

 

Vlaams Belang

 

Contacteer Ons

  • Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Website: vlaamsbelangheusdenzolder.be